f

 Een sterk fundament onder je nieuwe leven

Samenwonend met of zonder contract

Heb je een samenlevingsovereenkomst? Wees de verrassingen voor en laat de samenlevingsovereenkomst met een eenvoudige controle nakijken. Neem contact met Sabien op voor een eenvoudige controle van de samenlevingsovereenkomst voor € 665,50 (inclusief BTW).

Heb je geen samenlevingsovereenkomst? Heb je samen een huis of heeft een van jullie in elkaars huis/ onderneming geïnvesteerd? Dan zal dat eveneens wat meer voeten in de aarde hebben dan enkel verhuizen. Neem ook dan contact op!

Als je samen kinderen hebt en je hebt allebei het gezag, dan moet je van de overheid samen een ouderschapsplan opstellen. Hierin maak je onder meer afspraken over de zorg-/omgangsregeling en de verdeling van de kosten van de kinderen.

Houd er rekening mee dat je met het uiteengaan als samenwoners, met of zonder samenlevingscontract ook als fiscaal partner uit elkaar gaat.

Cliënten over Faaz

“Ik heb Sabien meegemaakt als een ervaren, gemotiveerde en energieke advocate. Sabien doet haar werk nauwkeurig, stipt en op tijd. Ze doet veel achtergrond onderzoek om feiten en precedenten te achterhalen die relevant zijn. Sabien kan zich goed inleven in de situatie van haar cliënten en weet ook goed de kansen in te schatten wat wel en niet haalbaar is. Ook op persoonlijk vlak is het prettig samenwerken met Sabien. Ik zal haar dan ook zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.”

“Sabien Kneepkens is mijn advocaat geweest in mijn echtscheidingsprocedure. Ik heb haar de afgelopen jaar leren kennen als een zeer deskundige, betrokken en snel werkende en denkende advocaat die altijd een goede balans weet te vinden tussen de juridisch inhoudelijke kant van de complexe en veel omvattende procedure, en de menselijke maat – voor mijn kinderen en mij – daarin. Ze heeft een goede en brede kennis van zaken, met daarbij ook een praktische en realistische kijk op dingen, waardoor ik mij steeds optimaal gesteund voelde in deze periode. Ik heb vertrouwen in de kennis en kunde van Sabien en kan haar daarom zeker aanbevelen voor een ieder die de beste echtscheidingsadvocaat zoekt.”

Bel mij terug

Geen probleem.

Bel gerust: +31 6 81 98 58 33  of stuur mij een e-mail. Het is ook mogelijk het terugbel verzoek in te vullen. Ik bel jou op het gewenste tijdstip.

4 + 15 =

×

Hi!

Klik hieronder op de beschikbare advocaat (mediator) om te chatten op WhatsApp of stuur een email naar contact@faazadvocatenkantoor.nl

× Hoe kan ik je helpen?