f

eenvoudige controle

 Een sterk fundament onder je nieuwe leven

Als je getrouwd bent

Heb je huwelijkse voorwaarden door de notaris laten opstellen? Kom dan niet voor verrassingen te staan en laat een eenvoudige controle uitvoeren van de huwelijkse voorwaarden voor € 665,50 (inclusief BTW). Vallen de aandelen van je onderneming buiten de gemeenschap? Valt alles erbuiten, maar verandert dat als je gaat scheiden? Allerlei vragen waar je antwoord op krijgt bij de eenvoudige controle.

Getrouwd na 1 jan 2018?

Niet enkel het wel of niet opstellen van huwelijkse voorwaarden is van belang, sinds de beperkte gemeenschap van goederen is het ook van belang te weten of je voor of na 1 januari 2018 getrouwd bent. In dat kader is het ook van wezenlijk belang of je voorafgaand een samenlevingsovereenkomst bent aangegaan of dat bijvoorbeeld 1 van de 2 contractueel meer aan het huis heeft bijgedragen dan de ander.

Naast de verdeling of verrekening van de gemeenschap of het vermogen, speelt wellicht kinder- en of partneralimentatie een rol. Afhankelijk van je inkomen en/of vermogen zal er partner- en of kinderalimentatie betaald moeten worden.

Heb jij of heeft je partner een onderneming? Dat vereist extra alertheid en aandacht. Zowel voor de waardering van de onderneming als voor de berekening van partner- en/of kinderalimentatie.

Cliënten over Faaz

“Ik heb Sabien meegemaakt als een ervaren, gemotiveerde en energieke advocate. Sabien doet haar werk nauwkeurig, stipt en op tijd. Ze doet veel achtergrond onderzoek om feiten en precedenten te achterhalen die relevant zijn. Sabien kan zich goed inleven in de situatie van haar cliënten en weet ook goed de kansen in te schatten wat wel en niet haalbaar is. Ook op persoonlijk vlak is het prettig samenwerken met Sabien. Ik zal haar dan ook zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.”

“Sabien Kneepkens is mijn advocaat geweest in mijn echtscheidingsprocedure. Ik heb haar de afgelopen jaar leren kennen als een zeer deskundige, betrokken en snel werkende en denkende advocaat die altijd een goede balans weet te vinden tussen de juridisch inhoudelijke kant van de complexe en veel omvattende procedure, en de menselijke maat – voor mijn kinderen en mij – daarin. Ze heeft een goede en brede kennis van zaken, met daarbij ook een praktische en realistische kijk op dingen, waardoor ik mij steeds optimaal gesteund voelde in deze periode. Ik heb vertrouwen in de kennis en kunde van Sabien en kan haar daarom zeker aanbevelen voor een ieder die de beste echtscheidingsadvocaat zoekt.”

Bel mij terug

Geen probleem.

Bel gerust: +31 6 81 98 58 33  of stuur mij een e-mail. Het is ook mogelijk het terugbel verzoek in te vullen. Ik bel jou op het gewenste tijdstip.

11 + 2 =

×

Hi!

Klik hieronder op de beschikbare advocaat (mediator) om te chatten op WhatsApp of stuur een email naar contact@faazadvocatenkantoor.nl

× Hoe kan ik je helpen?