f
Een sterk fundament onder je nieuwe leven

Familierecht.

Onder het familierecht vallen allerlei aspecten rondom een scheiding of ouderschap. Je kunt er ook als samenwonenden mee te maken krijgen als je besluit uit elkaar te gaan. Dan is het zaak dat je samen met een advocaat een sterk fundament onder je nieuwe toekomst legt. Een advocaat die de wet kent en die tegelijk oog heeft voor de menselijke maat. FAAZ advocatenkantoor begrijpt jou èn weet welke mogelijkheden de wet biedt.

Lees ook deze pagina: Je gaat scheiden, en nu?

FAAZ advocatenkantoor helpt je met de volgende scheidingskwesties:​

  • Co-ouderschap
  • Ouderschapsplan
  • Erkenning
  • Gezagskwesties
  • Vaststelling en ontkenning vaderschap
  • Verhuizen met een kind na scheiding
  • Naamswijzigingen
  • Adoptie

Sabien Kneepkens

Bel gerust: 06 81 98 58 33  of stuur mij een e-mail.

Cliënten over Familierecht

“Topper. Ik kan niet anders zeggen dan dat Sabien een zeer fijn persoon is. Had meteen een goed gevoel bij haar. Ik vind Sabien vakbekwaam en eerlijk. En ik vond onze samenwerking zeer prettig. Bedankt Sabien voor alles.”

“Sabien heeft mij in een aantal zaken omtrent mijn echtscheiding bijgestaan. Ook al had de omvang van mijn zaak inmiddels meer weg van het magazijn van een copy-shop, Sabien had elk detail in haar hoofd. Verbazingwekkend, maar erg prettig. Zo kon zij direct inhoudelijk reageren op vragen van de rechter en bleef geen enkel belangrijk punt onbeschreven/onbesproken. Met haar vakkennis en haar tomeloze inzet “vecht” ze voor jou als klant zonder het belang van je kinderen uit het oog te verliezen. Ik hoop uiteraard geen gebruik meer te hoeven maken van Sabien haar diensten, maar ik kan haar iedereen aanraden!!”

Bel mij terug

Geen probleem.

Bel gerust: +31 6 81 98 58 33  of stuur mij een e-mail. Het is ook mogelijk het terugbel verzoek in te vullen. Ik bel jou op het gewenste tijdstip.

11 + 15 =

×

Hi!

Klik hieronder op de beschikbare advocaat (mediator) om te chatten op WhatsApp of stuur een email naar contact@faazadvocatenkantoor.nl

× Hoe kan ik je helpen?