i

 Een sterk fundament onder je nieuwe leven

Erfrecht.

Voordat een dierbare overlijdt of bij het overlijden van een dierbare zijn er naast het emotionele aspect ook heel veel zakelijke kwesties te regelen. Het gaat dan om de verdeling van de nalatenschap, maar zeker niet alleen dat. Het advies van een ervaren erfrecht advocaat is belangrijk op het moment dat je erfgenaam blijkt te zijn.

Er kunnen conflicten ontstaan en dat is vooral binnen families heel vervelend en onnodig. Dit wordt ook nog maar eens duidelijk gemaakt in het SBS6 televisie programma Waar is mijn erfenis met Dennis van der Geest als presentator.

FAAZ advocatenkantoor staat zowel particulieren en testamentair executeurs bij en werkt steeds meer samen met notarissen.

Voor particulieren

Opstellen en beoordelen van testamenten

Voordat je naar de notaris gaat helpen we je bij het opstellen en herzien van testamenten om ervoor te zorgen dat de laatste wensen van een persoon duidelijk en juridisch bindend zijn vastgelegd.

Bemiddeling bij erfgeschillen

We bemiddelen bij geschillen tussen erfgenamen of tussen erfgenamen en executeurs over de verdeling van de nalatenschap of de interpretatie van testamentaire bepalingen.

Bescherming van ouderen en kwetsbare personen

We kunnen ook optreden om de belangen te beschermen van ouderen of kwetsbare personen die mogelijk onder druk worden gezet of uitgebuit.

Advies over erfbelasting

We bieden advies over de fiscale aspecten van erfenissen, waaronder erfbelasting, en helpen bij het optimaliseren van de fiscale gevolgen voor de erfgenamen.

Opstellen van levenstestamenten en volmachten

We kunnen helpen bij het opstellen van levenstestamenten en volmachten, die bepalen hoe zaken moeten worden afgehandeld als iemand niet meer in staat is om zelf beslissingen te nemen.

Internationaal erfrecht

Voor mensen met bezittingen in meerdere landen kunnen erfrecht advocaten advies geven over de complexe kwesties van internationaal erfrecht.

Procesvoering

Het vertegenwoordigen van cliënten in rechtszaken die verband houden met erfeniskwesties.

Voor testamentair executeurs

Erfenisbeheer en -afwikkeling

Advocaten ondersteunen executeurs-testamentair bij het beheren en verdelen van de nalatenschap volgens de bepalingen van het testament of volgens de wet, indien er geen testament is.

Voor vragen neem contact op met erfrecht advocaat Sabien Kneepkens. Bel gerust: 06 81 98 58 33  of stuur mij een e-mail.

 Een sterk fundament onder je nieuwe leven

Toekomst 

van de onderneming?

Een speciaal onderdeel van het erfrecht is ​het voortzetten van een onderneming. Je kunt zelf het bedrijf willen voortzetten of de onderneming wordt door een niet-familielid voorgezet. Er spelen kwesties als:

  • Wat willen de erfgenamen? Waar hebben zijn recht op?
  • Waar heb ik recht op? Bijvoorbeeld als er zaken niet in het testament staan.
  • Wat staat er in de aandeelhoudersovereenkomst?
  • Wat moet ik betalen als ik het deel van mijn voormalige compagnon wil overnemen?

Bij al deze onderwerpen is het zaak dat je samen met een advocaat een sterk fundament onder je nieuwe toekomst legt. Een advocaat die de wet kent en die tegelijk oog heeft voor de menselijke maat. FAAZ Advocaten begrijpt jou èn weet welke mogelijkheden de wet biedt.

Voor meer informatie kun je ook terecht op deze site https://www.erfwijzer.nl/.

Sabien Kneepkens

Bel gerust: 06 81 98 58 33  of stuur mij een e-mail.

Cliënten over Faaz

“Sabien Kneepkens is mijn advocaat geweest in mijn echtscheidingsprocedure. Ik heb haar de afgelopen jaar leren kennen als een zeer deskundige, betrokken en snel werkende en denkende advocaat die altijd een goede balans weet te vinden tussen de juridisch inhoudelijke kant van de complexe en veel omvattende procedure, en de menselijke maat – voor mijn kinderen en mij – daarin. Ze heeft een goede en brede kennis van zaken, met daarbij ook een praktische en realistische kijk op dingen, waardoor ik mij steeds optimaal gesteund voelde in deze periode. Ik heb vertrouwen in de kennis en kunde van Sabien en kan haar daarom zeker aanbevelen voor een ieder die de beste echtscheidingsadvocaat zoekt.””

“Ik heb Sabien meegemaakt als een ervaren, gemotiveerde en energieke advocate. Sabien doet haar werk nauwkeurig, stipt en op tijd. Ze doet veel achtergrond onderzoek om feiten en precedenten te achterhalen die relevant zijn. Sabien kan zich goed inleven in de situatie van haar cliënten en weet ook goed de kansen in te schatten wat wel en niet haalbaar is. Ook op persoonlijk vlak is het prettig samenwerken met Sabien. Ik zal haar dan ook zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.”

Bel mij terug

Geen probleem.

Bel gerust: +31 6 81 98 58 33  of stuur mij een e-mail. Het is ook mogelijk het terugbel verzoek in te vullen. Ik bel jou op het gewenste tijdstip.

7 + 14 =

×

Hi!

Klik hieronder op de beschikbare advocaat (mediator) om te chatten op WhatsApp of stuur een email naar contact@faazadvocatenkantoor.nl

× Hoe kan ik je helpen?