­čîč Persoonlijk Ontwikkelings Nieuws ­čîč

Advocaat Sabien Kneepkens slaagt voor Grotius specialisatieopleiding Erfrecht

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat advocaat Sabien Kneepkens vandaag met succes een specialisatieopleiding Erfrecht bij Grotius heeft afgerond. Deze reis was zowel uitdagend als ongelooflijk lonend, en heeft haar diepgaande inzichten gegeven in de complexiteit van erfrecht geschillen.

Gedurende deze opleiding heeft ze de kans gehad om te leren van ervaren professionals, deel te nemen aan prikkelende discussies, en zichzelf te verdiepen in casestudy’s die theorie tot leven brachten. De kennis en vaardigheden die ze heeft opgedaan zijn niet alleen postacademische prestaties, maar ook hulpmiddelen die haar in staat stellen om haar klanten in haar professionele capaciteit te voorzien van meer gespecialiseerd en ge├»nformeerd advies.

Ze kijkt ernaar uit deze nieuwe vaardigheden toe te passen in haar praktijk en haar cli├źnten te blijven dienen met een dieper begrip van erfrecht. Deze prestatie is een volgende steen in haar levenslange persoonlijke ontwikkelingsreis waarbij ze streeft te blijven leren en vakinhoudelijk op de hoogte te zijn en te blijven.

Een speciaal dankwoord aan haar instructeurs en mede opleidingsgenoten voor hun onschatbare steun en inzichten gedurende deze opleiding.

Sabien Kneepkens is al sinds 2006 familierecht advocaat mediator en vanaf vandaag ook gespecialiseerd erfrecht advocaat. Vanuit haar praktijk FAAZ advocatenkantoor in Naarden begeleidt zij op persoonlijke wijze particulieren en gaat ze voor erfrecht samen met notarissen, fiscalisten en eventueel andere professionals. 

Meer weten over wat FAAZ advocaten doen voor erfrecht? Klik dan hier. Voor meer informatie bel haar gerust: 06 81 98 58 33  of stuur haar een e-mail.

 

 

×

Hi!

Klik hieronder op de beschikbare advocaat (mediator) om te chatten op WhatsApp of stuur een email naar contact@faazadvocatenkantoor.nl

× Hoe kan ik je helpen?