FAAZ advocatenkantoor en Sabien Kneepkens

Juridische familierecht en erfrecht expertise met een persoonlijke aanpak

Over ons

Welkom bij FAAZ advocatenkantoor, advocaten in Familierecht en Erfrecht

Bij FAAZ advocatenkantoor zijn we gespecialiseerd in het bieden van deskundige juridische diensten op het gebied van familierecht en erfrecht, afgestemd op de unieke behoeften van elke cliënt. Gelegen in het hart van Nederland, vertegenwoordigt ons kantoor een mix van traditionele juridische expertise en een moderne, empathische benadering van het recht.

Het kantoor in Naarden is snel bereikbaar met het openbaar vervoer en auto vanuit Amsterdam, Utrecht en Amersfoort. Ook voor cliënten in nieuwbouwwijken rondom Amsterdam zoals De Krijgsman in Muiden en Weespersluis in Weesp, en IJburg is het kantoor goed bereikbaar en toegankelijk.

Online kennismakingsgesprekken buiten de normale kantoortijden zijn ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Onze missie

Onze missie is eenvoudig: gepersonaliseerde, meelevende juridische ondersteuning bieden terwijl we onvermoeibaar opkomen voor de rechten en belangen van onze cliënten. We begrijpen dat zaken van familie en erfenis meer zijn dan alleen juridische kwesties – ze zijn diep persoonlijk, vaak emotioneel en onvermijdelijk complex. Daarom zetten we ons in om onze cliënten met waardigheid, respect en professionele uitmuntendheid door deze uitdagende tijden te leiden.

Ontmoet ons team

Sabien Kneepkens, Oprichter en Advocaat Mediator Familierecht & Erfrecht

Met meer dan 17 jaar ervaring in het Nederlandse recht brengt Sabien Kneepkens een schat aan kennis en een meelevende benadering in elke zaak. Gespecialiseerd in echtscheidingen en erfgeschillen, staat zij bekend om haar empathische maar strategische benadering van complexe juridische situaties.

Sabien weet een goede balans te vinden tussen de juridische inhoudelijke kant van een complexe en veel omvattende procedure en de menselijke maat – voor mijn kinderen en mij – daarin.”

Bel gerust: +31 6 81 98 58 33  of stuur mij een e-mail.

Peter van Andel, Administratie, Marketing & Digitalisatie Support

Met een MBA bij Nyenrode achter de rug en ruim 20 jaar ervaring in het digitaliseren van operationele processen helpt Peter van Andel FAAZ advocatenkantoor niet alleen met de administratieve processen maar ook met het leggen van een fundering voor verdere uitbreiding van de onderneming.

Sparren met Noortje

Zoals vele collega’s met mij streef ik ernaar om mezelf te blijven ontwikkelen. Dat heb je ook nodig als persoon en als advocaat. Daarnaast vind ik het prettig om iemand met een neutrale visie te kijken naar de door mij ingenomen standpunten. Dat kan belangrijk zijn om soms nog meer uit een zaak te kunnen halen.

Het inhoudelijke sparren doe ik met diverse collega’s maar kan ik ook doen met mijn tante Noortje Kneepkens. Zij is 40 jaar (familierecht)advocaat geweest en tot haar 70e ook plaatsvervangend rechter. Noortje vindt het leuk om advocaten te helpen hun brieven en stukken nog beter te maken door er met een kritische blijk naar te kijken. Iedere advocaat kan haar als sparringpartner benaderen en ik als familie mag dat natuurlijk te pas en onpas doen. Ik maak hier in elk geval dankbaar gebruik van.

 

Cliënten over FAAZ

“Sabien heeft mij in een aantal zaken omtrent mijn echtscheiding bijgestaan. Ook al had de omvang van mijn zaak inmiddels meer weg van het magazijn van een copy-shop, Sabien had elk detail in haar hoofd. Verbazingwekkend, maar erg prettig. Zo kon zij direct inhoudelijk reageren op vragen van de rechter en bleef geen enkel belangrijk punt onbeschreven/onbesproken. Met haar vakkennis en haar tomeloze inzet “vecht” ze voor jou als klant zonder het belang van je kinderen uit het oog te verliezen. Ik hoop uiteraard geen gebruik meer te hoeven maken van Sabien haar diensten, maar ik kan haar iedereen aanraden!!”

“Ik heb Sabien meegemaakt als een ervaren, gemotiveerde en energieke advocate. Sabien doet haar werk nauwkeurig, stipt en op tijd. Ze doet veel achtergrond onderzoek om feiten en precedenten te achterhalen die relevant zijn. Sabien kan zich goed inleven in de situatie van haar cliënten en weet ook goed de kansen in te schatten wat wel en niet haalbaar is. Ook op persoonlijk vlak is het prettig samenwerken met Sabien. Ik zal haar dan ook zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.”

Bel mij terug

Geen probleem.

Bel gerust: +31 6 81 98 58 33  of stuur mij een e-mail. Het is ook mogelijk het terugbel verzoek in te vullen. Ik bel jou op het gewenste tijdstip.

11 + 1 =

×

Hi!

Klik hieronder op de beschikbare advocaat (mediator) om te chatten op WhatsApp of stuur een email naar contact@faazadvocatenkantoor.nl

× Hoe kan ik je helpen?