/

 Een sterk fundament onder je nieuwe leven

mediation traject

Mediation is de manier om in gesprek te kunnen blijven zonder dat de emoties oplossingen in de weg staan. Met mediation kan een scheiding gemakkelijker verlopen, zonder dat er gerechtelijke procedures en dus kosten nodig zijn. Met mediation kunnen er zelfs scheidingen worden voorkomen.

In een mediation-traject gaan we met elkaar het gesprek aan waarbij ruimte is voor ieders gevoelens. Jullie eigen oplossend vermogen staat centraal. Zo komen we samen tot goede juridische afspraken.

FAAZ advocatenkantoor treedt op als onafhankelijke partij. Hebben jullie kinderen? Dan zullen wij partijdig zijn voor de kinderen, in hun belang.

Cliënten over Mediation

“Ik heb Sabien meegemaakt als een ervaren, gemotiveerde en energieke advocate. Sabien doet haar werk nauwkeurig, stipt en op tijd. Ze doet veel achtergrond onderzoek om feiten en precedenten te achterhalen die relevant zijn. Sabien kan zich goed inleven in de situatie van haar cliënten en weet ook goed de kansen in te schatten wat wel en niet haalbaar is. Ook op persoonlijk vlak is het prettig samenwerken met Sabien. Ik zal haar dan ook zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.”

“Sabien Kneepkens is mijn advocaat geweest in mijn echtscheidingsprocedure. Ik heb haar de afgelopen jaar leren kennen als een zeer deskundige, betrokken en snel werkende en denkende advocaat die altijd een goede balans weet te vinden tussen de juridisch inhoudelijke kant van de complexe en veel omvattende procedure, en de menselijke maat – voor mijn kinderen en mij – daarin. Ze heeft een goede en brede kennis van zaken, met daarbij ook een praktische en realistische kijk op dingen, waardoor ik mij steeds optimaal gesteund voelde in deze periode. Ik heb vertrouwen in de kennis en kunde van Sabien en kan haar daarom zeker aanbevelen voor een ieder die de beste echtscheidingsadvocaat zoekt.”

Bel mij terug

Geen probleem.

Bel gerust: +31 6 81 98 58 33  of stuur mij een e-mail. Het is ook mogelijk het terugbel verzoek in te vullen. Ik bel jou op het gewenste tijdstip.

7 + 15 =

×

Hi!

Klik hieronder op de beschikbare advocaat (mediator) om te chatten op WhatsApp of stuur een email naar contact@faazadvocatenkantoor.nl

× Hoe kan ik je helpen?