Een sterk fundament onder je nieuwe leven

Jeugdrecht.

Als het gaat om de positie en het welzijn van kinderen is FAAZ advocatenkantoor heel duidelijk: wij zijn partijdig voor het kind. FAAZ advocatenkantoor weegt zorgvuldig de belangen af van het kind en de pedagogische doeleinden van het jeugdrecht enerzijds; en de rechten van het kind en de juridische waarborgen aan de andere kant.
Voorbeelden van zaken waar FAAZ advocatenkantoor je bij ondersteunt zijn:

Bij al deze onderwerpen is het zaak dat je samen met een advocaat een sterk fundament onder de toekomst van het kind legt. Een advocaat die de wet kent en die tegelijk oog heeft voor de menselijke maat. FAAZ advocatenkantoor begrijpt kinderen èn weet welke mogelijkheden de wet biedt.

Cliënten over Faaz

“Topper. Ik kan niet anders zeggen dan dat Sabien een zeer fijn persoon is. Had meteen een goed gevoel bij haar. Ik vind Sabien vakbekwaam en eerlijk. En ik vond onze samenwerking zeer prettig. Bedankt Sabien voor alles.”

Sabien heeft mij in een aantal zaken omtrent mijn echtscheiding bijgestaan. Ook al had de omvang van mijn zaak inmiddels meer weg van het magazijn van een copy-shop, Sabien had elk detail in haar hoofd. Verbazingwekkend, maar erg prettig. Zo kon zij direct inhoudelijk reageren op vragen van de rechter en bleef geen enkel belangrijk punt onbeschreven/onbesproken. Met haar vakkennis en haar tomeloze inzet “vecht” ze voor jou als klant zonder het belang van je kinderen uit het oog te verliezen. Ik hoop uiteraard geen gebruik meer te hoeven maken van Sabien haar diensten, maar ik kan haar iedereen aanraden!!

Bel mij terug

Geen probleem.

Bel gerust: +31 6 81 98 58 33  of stuur mij een e-mail. Het is ook mogelijk het terugbel verzoek in te vullen. Ik bel jou op het gewenste tijdstip.

4 + 11 =

×

Hi!

Klik hieronder op de beschikbare advocaat (mediator) om te chatten op WhatsApp of stuur een email naar contact@faazadvocatenkantoor.nl

× Hoe kan ik je helpen?