Je gaat scheiden? En nu? Bij en na het scheiden komt veel kijken. Aan alles moet worden gedacht en alles is belangrijk. In deze periode waarbij je het liefst doorgaat zonder na te hoeven denken, met een zak spekjes voor de t.v. romantische films wil kijken of alleen maar met kip6 wil werken achter je computer komt er veel op je af. Door alle emoties kun je veel zaken vergeten, waar je een paar jaar later achter komt en dan? Is het dan nog te regelen? Ook bij scheidingen geldt: “de eerste klap is een daalder waard”, al moet het woord klap hier niet te letterlijk worden genomen. Als je het nu goed regelt, scheelt dat in de toekomst.

Ik kan je hier bij helpen. In de periode dat er veel op je af komt, sta ik je bij en bied je de steun die je nodig hebt om deze periode juridisch goed af te sluiten.

Een scheiding aanvragen of begeleiden is niet het enige waar je voor terecht kunt bij mij. Het kan zijn dat je al gescheiden bent en al jaren partneralimentatie betaalt. Ik kan voor je nakijken of dat nog wel juist is. Tijden veranderen, waardoor je wellicht geen alimentatie meer hoeft te betalen.

Je krijgt een nieuw gezin of verliest je baan en kan niet meer het huidige bedrag aan kinderalimentatie betalen. Misschien wil je wel het ouderschapsplan veranderen omdat je een andere omgangsregeling wil vastleggen.

Een aantal onderwerpen waarbij ik je kan helpen. Zit jouw onderwerp hier niet tussen, of wordt je vraag niet beantwoord, neem gerust vrijblijvend contact met mij op via onderstaande knop.