Sabien Kneepkens

Op internet vind je legio (familierecht) advocaten. Naast de keuze aan advocaten heb je veel mogelijkheden om bijvoorbeeld online te scheiden. Met andere woorden jij hebt het voor het uitkiezen. Wat als je het verkeerde kiest?

De consequenties van een verkeerde keuze zijn niet te overzien. Het kan gebeuren dat je daardoor misschien wel jaren onterecht teveel kinder- of partneralimentatie betaalt. Of dat de belastingdienst nog jaren later bij je op de stoep staat omdat je het toen niet op de juiste manier hebt opgeschreven. Je wordt 67 jaar en je komt erachter dat je nog recht hebt op een deel van het pensioen van je partner, maar die is met de noorderzon vertrokken. Je wist niet dat je het binnen twee jaar nadat je scheiding is ingeschreven rechtstreeks kon regelen met de pensioenuitvoerder.

Allemaal echte voorbeelden van personen die bij mij zijn gekomen. Het is van belang dat je alles goed regelt op het moment dat het gebeurt: tijdens de scheiding of verbreking van de samenleving.

Heb je dat niet gedaan? Geen nood. Ook dan kan ik je helpen en proberen de fouten zo veel mogelijk voor je te herstellen.

Wie ik ben? Ik ben Sabien Kneepkens. Al geruime tijd advocaat, en nu ook mediator. Iedere scheiding of iedere andere (familiaire) kwestie is uniek, net als ieder persoon. Ik bespreek jouw casus met je en je mogelijkheden. Als advocaat ben ik partijdig.
Heb je kinderen? Dan spelen ook het belang van je kinderen en van jou als ouder een belangrijke rol.

Wil je het goed geregeld hebben met een betrokken advocaat? Neem dan nu contact op voor een eerstelijns (telefonisch) advies.

Tegenwoordig treed ik ook op als mediator. Met mediation begeleid ik jullie, zodat jullie samen tot goede juridische afspraken komen. Ik treed op als onafhankelijke partij. Heb je kinderen? Dan zal ik partijdig zijn voor de kinderen, in hun belang.

“Sabien weet een goede balans te vinden tussen de juridische inhoudelijke kant van een complexe en veel omvattende procedure en de menselijke maat – voor mijn kinderen en mij – daarin.”

Hier een kleine greep uit mijn referenties

“Sabien heeft mij in een aantal zaken omtrent mijn echtscheiding bijgestaan. Ook al had de omvang van mijn zaak inmiddels meer weg van het magazijn van een copy-shop, Sabien had elk detail in haar hoofd. Verbazingwekkend, maar erg prettig. Zo kon zij direct inhoudelijk reageren op vragen van de rechter en bleef geen enkel belangrijk punt onbeschreven/onbesproken. Met haar vakkennis en haar tomeloze inzet “vecht” ze voor jou als klant zonder het belang van je kinderen uit het oog te verliezen. Ik hoop uiteraard geen gebruik meer te hoeven maken van Sabien haar diensten, maar ik kan haar iedereen aanraden!!”

“Topper. Ik kan niet anders zeggen dan dat Sabien een zeer fijn persoon is. Had meteen een goed gevoel bij haar. Ik vind Sabien vakbekwaam en eerlijk. En ik vond onze samenwerking zeer prettig. Bedankt Sabien voor alles.”

“Ik heb Sabien meegemaakt als een ervaren, gemotiveerde en energieke advocate. Sabien doet haar werk nauwkeurig, stipt en op tijd. Ze doet veel achtergrond onderzoek om feiten en precedenten te achterhalen die relevant zijn. Sabien kan zich goed inleven in de situatie van haar cliënten en weet ook goed de kansen in te schatten wat wel en niet haalbaar is. Ook op persoonlijk vlak is het prettig samenwerken met Sabien. Ik zal haar dan ook zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.”

“Sabien Kneepkens is mijn advocaat geweest in mijn echtscheidingsprocedure. Ik heb haar de afgelopen jaar leren kennen als een zeer deskundige, betrokken en snel werkende en denkende advocaat die altijd een goede balans weet te vinden tussen de juridisch inhoudelijke kant van de complexe en veel omvattende procedure, en de menselijke maat – voor mijn kinderen en mij – daarin. Ze heeft een goede en brede kennis van zaken, met daarbij ook een praktische en realistische kijk op dingen, waardoor ik mij steeds optimaal gesteund voelde in deze periode. Ik heb vertrouwen in de kennis en kunde van Sabien en kan haar daarom zeker aanbevelen voor een ieder die de beste echtscheidingsadvocaat zoekt.”